Η RECYCLE GREECE TSERKEZIDIS GROUP of COMPANIES τίμησε τον Πρωθυπουργό και το Thessaloniki Summit 2019 με την παρουσία της στο επίσημο δείπνο.

Η RECYCLE GREECE TSERKEZIDIS GROUP of COMPANIES τίμησε τον Πρωθυπουργό και το Thessaloniki Summit 2019 με την παρουσία της στο επίσημο δείπνο την 1η ημέρα της σημαντικής αυτής εμπορικής και πολιτικής Διάσκεψης.

Το Thessaloniki Summit 2019 που διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδας (ΣΒΕ) σε συνεργασία με τη Συμεών Γ.Τσομώκος (SGT) Α.Ε., και τελεί υπό την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, έθεσε κύρια ζητήματα για την πορεία την ελληνικής οικονομίας, καθώς και για το επιχειρηματικό πεδίο των Βαλκανίων.

Με τον Πρωθυπουργό να επιβεβαιώνει τη διαχρονική στάση της Ελλάδας υπέρ του ευρωπαϊκού μέλλοντος των Δυτικών Βαλκανίων, το οποίο θα συμβάλλει στη διασφάλιση της ειρήνης, της σταθερότητας και της ευημερίας στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και την αμοιβαία επωφελή συνεργασία στους τομείς της ενέργειας, της οικονομίας και των επενδύσεων καθώς και την υλοποίηση έργων συνδεσιμότητας στην περιοχή, η RECYCLE GREECE προσθέτει την προσήλωση της στην εξασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος στην πορεία της βιώσιμης ανάπτυξης της Ελλάδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου.

Εδρεύοντας στην χώρα που βρισκεται στις πρώτες θέσεις όσον αναφορά του εμπορικούς εταίρους και επενδυτές, ασπαζόμαστε τις δυνατότητες ανάπτυξης που δίνονται τόσο στον τομέα της ενέργειας, όσο και στο γεωπεριβαλλοντικό κομμάτι των Βαλκανίων, της Μεσογείου, της Ευρώπης. Δεδομένου αυτού αλλά και της ανοιχτής πρόσκλησης που έθεσε σε επιχειρηματίες και επενδυτές ο Πρωθυπουργός της Β. Μακεδονίας κ. Ζόραν Ζάεφ, η RECYCLE GREECE απάντα με την ενεργή της παρουσία αλλά και την συνεισφορά της, αντιμετωπίζοντας θέματα που αφορούν την ενέργεια και τις υποδομές.

Ο Πρόεδρος και CEO της RECYCLE GREECE TSERKEZIDIS GROUP of COMPANIES κ. Νικόλαος Τσερκεζίδης, συνοδευόμενος από στελέχη της εταιρείας αλλά και τους Δημάρχους Σιθωνίας, Κασσάνδρας και Αριστοτέλη, μαζι με αντιδημάρχους και συνεργατες αυτών, με προσήλωση στην εξασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος της Ελλάδος αλλά και της ευρύτερης περιοχής συνομίλησε με τους παρευρισκομένους ενημερώνοντας τους για τον θετικό αντίκτυπο του έργου της εταιρίας, τόσο στα Βαλκάνια, όσο και στην Μεσόγειο.