ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ - ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ - ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Η ΑΦΟΙ ΤΣΕΡΚΕΖΙΔΗ Ο.Ε. παρέχει πλήρη ενημέρωση στους συνεργαζόμενους διαχειριστές σε θέματα που αφορούν:

Τη διαλογή των αποβλήτων στο χώρο που παράγονται, με σκοπό την διευκόλυνση επεξεργασίας τους και τη μείωση κόστους διαχείρισης για τον διαχειριστή, τον παραγωγό και την μονάδα τη συλλογή και την ασφαλή μεταφορά των Α.Ε.Κ.Κ. από την πηγή σε χώρο αποθήκευσης και στην συνέχεια στην μονάδα επεξεργασίας ή απευθείας από την πηγή στην μονάδα την προμήθεια ανακυκλωμένων υλικών και την καταλληλότητα αυτών, ανάλογα με το έργο που θα χρησιμοποιηθούν.

Επίσης, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε δημόσιους φορείς σχετικά με την ορθή διαχείριση Α.Ε.Κ.Κ. που προέρχονται από δημόσια έργα ή από ιδιώτες και εντάσσονται στα πλαίσια συλλογής ογκωδών αντικειμένων.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Α.Ε.Ε.Κ

Η εταιρεία μας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μονάδες επεξεργασίας, όσον αφορά στην βελτιστοποίηση των μεθόδων και τεχνικών διαχείρισης που εφαρμόζονται από την εκάστοτε μονάδα, με σκοπό την αξιοποίηση του μεγαλύτερου ποσοστού εισερχόμενων αποβλήτων, με περιορισμό των προς διάθεση ποσοτήτων και παράλληλα τη δημιουργία νέας κατηγορίας προϊόντων και την παραγωγή υψηλής ποιότητας και καθαρότητας ανακυκλωμένων υλικών.

Ανακύκλωση στην Ελλάδα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ

Η TSERKEZIDIS RECYCLE παρέχει υπηρεσίες οργάνωσης και εποπτείας όλων των εργασιών και διαδικασιών που απαιτούνται για την ορθή διαχείριση και αξιοποίηση των Α.Ε.Κ.Κ.

Οι εργασίες αυτές περιλαμβάνουν: την διαλογή στην πηγή παραγωγής τους, την συλλογή των αποβλήτων και την μεταφορά τους στις συνεργαζόμενες μονάδες. Οι παραπάνω εργασίες αφορούν τους διαχειριστές των Α.Ε.Κ.Κ.

Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες?

Είστε εταιρία ή ιδιώτης και χρειάζεστε επιπλέον πληροφόρηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας;
Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης σύντομα θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

(+30) 694 65 64 165

Ωράριο λειτουργίας 9:00 - 18:00

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Η ανακύκλωση είναι δείγμα πολιτισμού, είναι προστασία του συνανθρώπου μας αλλά και του πλανήτη στον οποίο κατοικούμε.

Εντάξου κι εσύ μαζί μας και σώσε το περιβάλλον.

Τηλεφωνική επικοινωνία 23109734000