Η Recycle Greece εκφράζει τη συμπαράστασή της στην Αλβανία

Συγκλονισμένοι από τις καταστροφικές συνέπειες της σεισμικής δραστηριότητας που εκδηλώθηκε στη γείτονα μας χώρα Αλβανία, η Recycle Greece | Tserkezidis Group of Companies εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον λαό και την κυβέρνηση της Αλβανίας τη δύσκολη αυτή στιγμή.

Μοιραζόμενοι την ίδια γειτονιά των Βαλκανίων, αντικρίζουμε με βαθύτατη λύπη την εξέλιξη των γεγονότων του φονικού σεισμού που αριθμεί ήδη πάνω από 200 τραυματίες και 13 νεκρούς. Οι σκέψεις μας βρίσκονται με τις οικογένειες των θυμάτων αλλά και με τους εθελοντές που από την πρώτη στιγμή του συμβάντος έσπευσαν να προσφέρουν την οποιαδήποτε βοήθεια στις πληγείσες περιοχές, δίνοντας μάχη με τον χρόνο για επιζώντες κάτω από τα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο φονικός εγκέλαδος που χτύπησε τη νύχτα.

Παράλληλα, δίνοντας αυτονόητη προτεραιότητα στην ανθρώπινη ζωή, δηλώνουμε έμπρακτα την συμπαράσταση μας, διαθέτοντας οποιαδήποτε μηχανική βοήθεια από τον στόλο της Εταιρείας μας για την παροχή βοήθειας στις έρευνες των αγνοουμένων και την αποκατάσταση των περιοχών.

Ήδη εκπρόσωπος της εταιρείας έχει έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα ώστε να αποσταλούν τα απαιτούμενα μηχανήματα, ανάλογα με της ανάγκες των περιοχών που υπέστησαν καταστροφές.

Σκοπός να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες στον αγώνα ανεύρεσης επιζώντων και φροντίδας τραυματιών.

 

Ο πρόεδρος & CEO
Recycle Greece Group of Companies
Νικόλαος Τσερκεζίδης